Știrile 60m.RO

Ciolacu atac la Orban: ce ați făcut cu banii domnilor guvernanți? S-au cheltuit cu 12 miliarde lei în plus

Marcel Ciolacu, președintele PSD, lansează un atac dur asupra guvernului liberal. El acuză miniștrii lui Orban că s-au împrumutat și au făcut cheltuieli publice suplimentare încă dinainte ca să apară criza și că acum s-a ajuns la fundul sacului:

„Guvernul ne anunță că am ajuns la fundul sacului! Iar asta înainte de a fi dat stimulente pentru salvarea companiilor și a locurilor de muncă, înainte ca IMM-urile să fi primit capital de lucru, înainte ca măcar un singur român să fi primit acceptul de a-și amâna ratele la bancă!

Spitalele din Moscova au colapsat.

Ce ați făcut cu banii domnilor guvernanți? S-au cheltuit cu 12 miliarde lei în plus, înainte ca Guvernul să fi dat măcar un singur 1 leu pentru stimularea economiei și pentru protejarea populației vulnerabile în contextul pandemiei de coronavirus” tună Marcel Ciolacu.

Viorel Cataramă cere salarii mai mici și restructurarea sectorului bugetar.

Președintele parlamentului, Marcel Ciolacu, acuză PNL că nu știe să guverneze o țară și că singura soluție a fost de fiecare dată austeritatea:

„Până acum, singura soluție de la Guvernul PNL este – din nou! – aceeași #austeritate! Șomaj tehnic în masă și tăieri masive de venituri! România e singura țară din lume care taie venituri când cererea este la pământ! Cu ce să cumpere oamenii ceea ce produc firmele? Chiar nu vedeți că duceți țara într-o direcție greșită?!”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button