Politică

Ciolacu are un tupeu fantastic: Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că ”nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român, prin votul dat la parlamentare. Liderul PSD a mai spus că nu crede într-un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale.

”Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii. Naşul acestei coaliţii a fost poporul român”, a spus Ciolacu. 

Preşedintele PSD a precizat că înainte de guvernul PSD-PNL-UDMr s-a încercat un guvern minoritar care din punctul lor de vedere era la fel de dezastruos. 

”S-au aşezat lucrurile foarte repede, ţinând cont de contextul care ne împingea. (..) Nu şi-a dorit domnul Iohannis această coalţie, românii au hotărât”, a mai spus el. 

Întrebat dacă vor avea un candidat comun la preşedinţie, Marcel Ciolacu a spus: ”Nu cred”, precizând că la alegerile europarlamentare vor merge separat pentru că reprezintă familii europene diferite şi la locale la fel. 

”E foarte greu să cred că pentru funcţia de preşedinte, după ce ai trecut prin trei rânduri de alegeri separat, vom găsi contextul de a avea un candidat comun”, a spus Ciolacu, precizând că dacă era o abordare unitară în toate alegerile poate se ajungea şi la un candidat unic. 

”Mai ales când cunosc PSD, nu poate să accepte aşa ceva”, a mai menţionat liderul PSD. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button