Ciolacu amenință Guvernul Cîțu cu moțiune de cenzură

Distribuie acest articol!

PSD se preface în continuare că lucrează și că face opoziție. În acest sens, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că partidul său va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, în această sesiune parlamentară. Principalul motiv ar fi legat de modul în care Guvernul gestionează pandemia de Covid-19.

Gestionarea pandemiei rămâne tema principală, susține Ciolacu. „Pentru că deja nu mai putem vorbi despre economie atâta timp cât nu reușim să depășim această criză sanitară și parcă nu învățăm nimic din ce s-a întâmplat acum un an de zile sau acum șase luni de zile.

Nu poți să faci mereu și mereu aceleași greșeli. Iarăși suntem cu ATI-urile la maximum, acum se discută, după ce am micșorat numărul în ATI, cu 100 de paturi, acum se discută să mai mărim numărul la ATI, când suntem în plină criză. Nu există prevenție, nu există anticipare a unor pași. Mie domnul Rafila îmi explică foarte clar progresia și cum duc lucrurile. Din ce mi-a explicat mie, în patru-cinci zile deja avem un blocaj total în ATI. Și nimeni nu ia nicio măsură”, a declarat liderul PSD.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: