Știrile 60m.RO

Cine este Marian Vasile, candidatul AUR la primaria Craiova

Cu o impresionantă educație în domeniul IT, Marian Vasile aduce Craiovei nu doar experiența sa vastă în administrația publică, ci și o solidă pregătire academică. Licențiat în Informatică și inginer diplomat, Vasile Marian a extins și mai mult orizonturile sale profesionale obținând în 2010 un master în Managementul Instituțiilor Publice.

Această combinație unică de competențe tehnice și de leadership îl poziționează pe Marian Vasile ca un candidat AUR de neegalat pentru primăria orașului Craiova, promițând o viziune modernă și inovatoare pentru viitorul comunității.

Vasile Marian se distinge ca un tehnocrat profesionist, cu o carieră remarcabilă în domeniul administrației publice, având o contribuție semnificativă în cadrul Consiliului Local Municipal Craiova. Cu o abordare pragmatică și orientată către soluții, Marian a fost apreciat de craioveni pentru angajamentul său față de comunitate.

Candidând pentru primăria Craiova sub emblema AUR, Marian Vasile aduce o perspectivă nouă și o viziune tehnocratică, axată pe modernizarea și revitalizarea orașului.

Obiectivul său principal este de a elibera Craiova de mafia PSD care blochează dezvoltarea orașulu, promițând să adreseze cu prioritate nevoile reale ale comunității.

Marian Vasile se angajează să implementeze politici bazate pe competență și meritocrație, în contrast cu practicile PSD-iste care promovează în funcții publice doar rude și amante.

Tranziția sa către AUR simbolizează o nouă fază în parcursul său profesional, una în care aspiră să transforme orașul prin inițiative sustenabile și orientate către viitor.

Candidatura lui Marian Vasile este percepută ca o oportunitate de reînnoire și progres pentru Craiova, în contrast cu stagnarea indusă de administrația Olguței Vasilescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button