Politică

Cîmpeanu: Nu mă înțeleg cu Vlad Voiculescu! Insistă cu masca obligatorie la orele de Educație Fizică

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că are probleme în colaborarea cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care insistă cu purtarea obligatorie a măștii de protecție la orele de sport deși toată Europa a renunțat la acest lucru.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat, sâmbătă seara, la Realitatea Plus, că este deranjat de întârzierile cu care se ajunge la o concluzie între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății în privința purtării măștii la orele de Educație Fizică, în școli.

„Mă deranjează întârzierea cu care ajungem la o concluzie comună – Ministerul Educației și Ministerul Sănătății – cu privire la obligativitatea purtării măștii pe timpul orelor de Educație Fizică. Suntem în continuare singura țară din Europa care avem această obligație de purtare a măștii în timpul orelor de Educație Fizică”, a spus ministrul Educației.

Acesta a precizat că a văzut studii făcute de medici care demonstrează neajunsurile pe care purtarea măștii le aduce elevilor în timpul activităților ce presupun efort fizic.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button