Republica MoldovaȘtirile 60m.RO

Ce ziceți de Motanul Lunohod, noul candidat la alegerile prezidențiale din Rep. Moldova?

Pe lista candidaților la prezidențaile a mai apărut un personaj. Este mustăcios, are gheare și blană și și-a anunțat candidatura pe pagina sa de Facebook, scrie InfoPrut.

Lunohod – un motan care, sătul de minciunile și prefăcătoria celorlalți candidați, a decis să se implice și în aceste alegeri, după ce a mai candidat la alegerile parlamentare din 2019. Are și un program electoral: promite să dăruiască oamenilor grijă și atenție, să nu fure și să nu lupte cu alții pentru putere.

Felina își face campanie pe rețele sociale, unde are și o pagină dedicată activității sale politice. Sloganul campaniei este: Lunohod- un președinte cuminte. Purtătorul de cuvânt al motanului, care este și stăpânul său, se ocupă de imaginea online a candidatului. Amuzați, oamenii scriu că motanul este candidatul electoral perfect și că îl vor vota cu încredere.

„Eu nu am vrut să mă bag în politică și nici în această campanie electorală, dar urmăresc și citesc platformele electorale ale candidaților și mi se face rușine. Din nou ni se promit pensii, drumuri, o luptă aprigă cu corupția, o punte cu Europa sau Evrozăs… și alte povești, în care, din păcate, Președintele nu are nici un rol, pentru că el nu e nici Guvern, nici Parlament, nici măcar Autoritate Locală”, scrie Lunohod pe pagina sa de Facebook.

Back to top button