Magazin

Ce planuri are Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 8?

Ionuț Belei, un tânăr de doar 26 de ani din Gura Humorului, este marele câștigător al premiului Chefi la cuțite. Un premiu meritat, deoarece tânărul bucătar a avut un parcurs ascendent în competiție, preparatele sale fiind lăudate de fiecare dată de către cei trei șefi.

Și iată că, în cele din urmă, după o luptă acerbă, în finală, cu Roxana Blenche și Maria Șandru, Ionuț a reușit să le surclaseze pe cele două concurente și să câștige, ieri-seară, marele premiu.

După momenul mult așteptat, câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 8 a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos, unde a avut loc o reîntâlnire extrem de emoționantă cu mentorul său, chef Sorin Bontea, cel care a crezut în el de la început și care, de altfel, în audiții, i-a dat și Cuțitul de aur. Chiar dacă cei doi au interacționat doar pe Skype, Ionuț a fost emoționat până la lacrimi când l-a văzut pe chef Bontea.

Ionuț Belei a lucrat în ultimii 4 ani în Germania, la un restaurant, însă câștigarea acestui premiu îi va schimba, cu siguranță, perspectiva, cu atât mai mult cu cât el are o relație la distanță cu Sabina, iubita lui, studentă la Cluj. Mai mult, Ionuț este decis să folosească banii și în scop profesional, el dorind să se specializeze în arta culinară și să ducă bucătăria bucătăria românească „la un alt rang”.

„Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a mărturisit Ionuț, la Xtra Night Show.

Sursa text: viva.ro

Sursa foto: romaniatv.ro

Back to top button