Politică

Cât a fost Silviu Hurduzeu șef la CJ Caraș Severin, firmele lui Ion Bejeriță au prăduit 10 milioane de euro din bugetul local

Ion Mociolcă, Silviu Hurduzeu și Ion Bejeriță au furat numai la drumul Ciuta-Obreja un milion de euro. Cei trei indivizi, escroci de meserie vor să pună mâna din nou pe Consiliul Județean Caraș Severin, pentru a-și reîncepe hoțiile pe care le-au făcut în mandatul 2016-2020 când Silviu Hurduzeu a fost președintele la CJ Caraș Severin. În perioda cât Hurduzeu a fost la butoane firmele penalului Bejeriță au prăduit 10 de milioane de euro din bugetul județului Caraș Severin.

Nici o lucrare nu a fost conformă dar în schimb a fost recepționată ilegal de primari sau Consiliul Județean. În anul 2020 lucrurile s-au complicat pentru cei trei escroci de meserie, Mocioalcă ,Hurduzeu și Bejeriță deoarece pierd Consiliul Județean. În mandatul lui Romeo Dunca lucrurile sau complicat pentru tripleta Mocioalcă, Hurduzeu, Bejerița, deoarece aceștia nu au mai reușit să sifoneze zeci de milioane de euro din buzunarul cărășenilor ca în vremurile bune.

Rapoartele care dovedesc furtul din asfaltul pus pe DJ 680A Maciova-Ciuta-Obreja de către firmele lui Bejerița

DJ 680A by FreePress

Tripleta mafiotă a cumparat dar a și șantajat mai mulți primari PNL să treacă în barca PSD că doar vor pune mâna din nou pe banii județului Caraș Severin. Ion Mocioalcă este un securist acoperit, care împreună cu gașca de securiști din statul paralel vor să aibe controlul asupra avuțiilor din acest județ pe care l-au prădat zeci de ani. Silviu Hurduzeu îi execută orbește ordinele.

Mocioalca a avut timp destul în șase mandate să-și demonstreze capabilitățile de bun cărășean deși el este oltean de la Pătulele, nu are nimic cu Caraș Severin. Ion Mocioalcă își construiește o casă nouă în Pătulele, pe locul unde a avut casa părintească. Materialele de construcții au fost livrate gratuit pentru Mocioalcă de către compania Emiliano Vest SRL.

Pe 9 iunie județul Caraș Severin are de ales între sărăcie și bogăție, între oameni cinstiți și mafioți. Putem alege oamenii buni sau tripleta mafiotă Mocioalcă, Hurduzeu, Bejeriță. PE 9 IUNIE VOI DECIDEȚI!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button