Magazin

Câștigătoarea X Factor a făcut spectacol pe scenă

Câștigătoarea X Factor sezonul 9 este Andrada Precup, o tânără nevăzătoare cu un talent extraordinar și o voce spectaculoasă.

„Sunt foarte emoționată și bucuroasă că am ajuns până aici. Mulțumesc lui Ștefan că m-a apreciat și m-a ajutat să ajung până aici. Vă mulțumesc din suflet”, a spus Andrada, care a câștigat premiul de 50.000 de euro.

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

„Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut, pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă.

Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”, a spus Adrian Daminescu, înainte de finală.

„Ma bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor Romania 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu. E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocală, artistică și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!” a declarat Stefan Bănica Jr. pe pagina sa de Facebook.

Sursă text: libertatea.ro

Sursă foto: antena1.ro

Back to top button