Politică

Cameramanul lui Emil Boc a devenit un mare dezvoltator imobiliar

În ciuda faptului că străduțele din preajma centrului comercial The Office din Cluj Napoca sunt sufocate de trafic, Primăria continuă să aprobe construcția unor imobile care vor aglomera și mai mult zona.

Ziar de Cluj atrăgea recent atenția asupra acestei situații, amintind de două imobile ce urmează să se construiască pe strada Buftea. Recent, Primăria a pus în consultare publică un nou proiect imobiliar ce urmează să fie dezvoltat la intersecția străzilor Scorțarilor și Buftea.

 Clujenii care locuiesc în Mărăști pe Scorțarilor sau Buftea sunt SUFOCAȚI de trafic: ”Mai „băgați” un bloc pe gât celor care stau în zonă”

Ovidiu Daniel Moldovan, cunoscut sub apelativul Didu, fostul cameraman al lui Emil Boc este cel care construiește, prin firma sa Digger Constractors un imobil de șase etaje cu funcțiuni mixte: parter comercial, E1-birorui, E2-aparthotel, E3,E4,E5,R-locuire. Accesul se va face din strada Scorțarilor.

Ovidiu Daniel Moldovan a fost cameramanul lui Emil Boc în perioada când a ocupat funcția de premier. În 2012, când mandatul actualului primar s-a încheiat și s-a întors la Cluj, a revenit acasă și Ovidiu Didu Moldovan. În același an a înființat firma SC Digger Contractors SRL și s-a apucat de proiecte imobiliare. Acum este un adevărat dezvoltator imobiliar cu imobile construite sau pe cale de construire în tot orașul.

Firma DIGGER CONTRACTORS SRL din CLUJ-NAPOCA  a fost înființată la data de 29-06-2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

DIGGER CONTRACTORS S.R.L. a avut în 2022 o cifră de afaceri de 34.896.573 RON și profitul societații net este de 9.590.613 RON. În 2022 compania avea 14 angajați.

Articolul integral poate fi citit pe Ziar de Cluj

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button