Știrile 60m.RO

Bugetarii de lux de la Finanțe continuă protestele

Angajații de la Finanțe continuă protestele. Ministrul Finanțelor Marcel Boloș a vorbit vineri despre angajamentele asumate în cursul zilei de ieri, îndemnând totodată la calm. „Nu pot să le rezolv peste noapte”, a subliniat ministrul.

„Este prematur acum să facem o analiză a ducerii la îndeplinire a acestor angajamente. Am promis că într-o lună ne vom întâlni din nou și facem evaluarea acestor lucruri pe care le-am pomenit în cursul zilei de ieri. (…) Impactul nu este atât de mare să pună în dificultate bugetul de stat. Pe de altă parte, este îndreptățit tot ceea ce dumnealor au ca și forme de revendicare din punct de vedere al salarizării, pentru că sunt cu grilele de salarizare rămase în urmă și sunt instituția cea mai importantă a României. (…) Eu mi-am luat niște angajamente și lumea ar trebui să aibă răbdare ca să le putem duce la bun sfârșit.

Eu am venit în urmă cu o lună și jumătate și am preluat conducerea acestui minister. Nu pot să le rezolv peste noapte și nu cred că există astfel de pretenții. Eu îndemn la calm și să avem puțină răbdare până găsesc soluții la problemele și revendicările lor”, a spus Marcel Boloș, la sediul Trezoreriei Municipiului București.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button