[BREAKING] Dezvăluirea unui deputat AUR: Ce ne pregătește coaliția de guvernare? Un reprezentat UDMR în funcția de Avocat al Poporului

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR Ciprian Titi-Stoica a dezvăluit faptul că actuala coaliție de guvernare pregătește numirea unui reprezentant al UDMR în funcția de Avocat al Poporului. Astfel, locul ocupat de Renate Weber până ieri va îi va reveni, cel mai probabil, lui Fábián Gyula, un fost procuror acuzat în trecut de presă că ar fi „amicul extremiștilor maghiari”, precizează Stoica.

„Miercuri, 17.06, în Parlamentul României a avut loc o veritabilă execuție politică: Renate Weber a fost demisă de coaliția PNL-USRPLUS-UDMR, între altele, și pentru că s-a opus în dese rânduri restricțiilor absurde și cu impact economic, social și emoțional profund, impuse de guvernele Orban și Cîțu pe timpul pandemiei.

Nu am fost niciodată de acord cu pozițiile în sprijinul „corectitudinii politice” luate de-a lungul anilor de doamna Weber, dar nu putem fi de acord nici cu această răzbunare a actualei Puteri, care împrumută, iată, metehnele pesediste și schimbă oameni din funcții doar pentru a oferi aceste funcții sinecuriștilor camarilei de la guvernare.

Și mai grav este faptul că, potrivit înțelegerii încheiate în coaliție, în locul Renatei Weber va fi numit un reprezentant al UDMR, cel mai probabil Fábián Gyula, un fost procuror acuzat în trecut de presă că ar fi „amicul extremiștilor maghiari”. O asemenea situație ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns: Avocatul Poporului român să ajungă să fie un etnic maghiar! Guvern de strânsură, oprește-te până nu te opresc românii!”, a scris deputatul AUR pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: