Boris Volosatîi: AUR cere de la Guvernul României să nu închidă școlile și să nu restricționeze dreptul copiilor la socializare

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR, Boris Volosatîi, afirmă că cursurile în școli ar trebui să se desfășoare într-un mod normal și să nu fie umbrite de legile anti Covid.

,, Alianța pentru Unirea Românilor cere de la Guvernul României să nu închidă școlile, să nu închidă și să restricționeze dreptul copiilor la socializare și la comunicare în școală. Procesul educațional este unul care ține nu doar de informație, dar și de comunicare, de verificare a acestor cunoștințe în lecții practice.

Aș vrea să vă atrag atenția la un alt moment important, a dreptului copiilor de a învăța în limba maternă, a românilor din Ucraina, Transnistria, Serbia, Albania, unde se închid școlile românești, se închid școlile românești, se merge pe politica restricționării dreptul românilor la studii în limba maternă, a declarat Boris Volosatîi, deputatul AUR.

Boris Volosatîi: O problemă de mare importanță este conținuturile școlare, v-am atras atenția în anul trecut de studii și cu regret trebuie să repet, în toate școlile românești, în țară și peste hotare, elevii nu pot să facă cunoștință cu istoria și geografia adevărată. Este restricționat dreptul la adevărul istoric și geografic.

,, Alianța pentru Unirea Românilor pledează în continuare. Să fim împreună, UNIREA face PUTERE” a scris Boris Volosatîi pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: