Știrile 60m.RO

Boris Johnson, la terapie intensivă. Starea premierul britanic s-a deteriorat

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate, anunţă Guvernul de la Londra, transmite Mediafax.

Premierul Boris Johnson a fost transferat la terapie intensivă în contextul deteriorării stării de sănătate, a comunicat Downing Street, conform postului Sky News.

„În cursul după-amiezii, starea primului-ministru s-a deteriorat şi, la recomandarea echipei sale medicale, a fost transferat la secţia de terapie intensivă a spitalului. Premierul i-a cerut ministrului de Externe, Dominic Raab, care este prim-secretar de stat, să îl înlocuiască”, a transmis Guvernul de la Londra.

„Premierul primeşte îngrijiri medicale excelente şi le mulţumeşte tuturor angajaţilor sistemului medical pentru munca intensă şi dedicată”, a precizat Downing Street.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat duminică seară, din raţiuni de precauţie, în Spitalul „St Thomas” din Londra, având „simptome persistente”. Boris Johnson ese diagnosticat cu noul coronavirus.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Back to top button