Politică

Boc luat la țintă de un activist: La Cluj pute urât. Sunteți niște slugi ale PSD-ului

Obișnuit să fie invitat în emisiuni prietenoase, primarul Clujului, Emil Boc, are reacții dure atunci când i se pun (și) întrebări incomode. Un astfel de episod a avut loc astăzi, când activistul Marian Ceaușescu a început să-l ia la întrebări pe edilul Emil Boc, totul în contextul în care primarul orașului a mai fost implicat într-un scandal similar, atunci când doi activiști au dat buzna peste el în birou și au început să-l ia la întrebări.

Activistul Marian Ceaușescu e cunoscut pentru modul în care se ceartă cu diverși oameni din spațiul public. Cel vizat a fost astăzi Emil Boc.

Boc a fost audiat la București, în procesul lui Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei din guvernul Boc. Acolo a și avut loc „întâlnirea” dintre Boc și Marian Ceaușescu.

„Politicieni cârpe! Voi politicienii aveți salarii imense, de ce ați mințit oamenii care v-au votat oamenii ca partid PNL? De ce ați făcut alianță cu PSD? Sunteți o scursură a politicii românești”, a spus Marian Ceaușescu.

Replica lui Boc

„Cine te plătește mă, tu ești plătit să mă provoci! Din ce trăiești tu, care sunt sursele tale venit, ia să vedem. Nu îți permit să vorbești așa cu mine! Să îți retragi cuvintele! Cine te plătește?”, a spus Boc.

„Ești un manipulator al opiniei publice, asta ești, spune cine te plătește? Mă lași, te rog, sun la Poliție, să vedem ce va zice. Domnule tu nu înțelegi că mă agresezi? Eu ți-am răspuns”, a spus Emil Boc.

”Cum îți permiți mă Ceaușescule, cine te plătește mă, ești plătit de Moscova? Ia zi, cine te plătește?”, a mai spus Boc.

„Ce vă interesează cine mă plătește? Clujul ăla miraose oribil! Nu trebuie să vă interseze de mine. Sunteți niște slugi ale PSD-ului”, a spus Marian Ceaușescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button