Economie

Blue Air nu garantează rambursarea banilor pe biletele anulate

Compania aeriană Blue Air anunță că nu garantează rambursarea banilor pe biletele anulate și condiționează eventualele rambursări sau despăgubiri de reluarea curselor și vânzarea companiei către un investitor privat.

Pasagerii care au avut bilete la curse anulate, programate cel puțin până pe 10 octombrie, au primit opțiunea de reprogramare a zborului, rambursarea în portofelul electronic Blue Air cu bonus de 25% sau restituirea banilor, relatează Radio România Actualități preluat de Rador.

Anularea tuturor zborurilor companiei în perioada 6 septembrie – 9 octombrie afectează 230.000 de pasageri, ceea ce înseamnă aproximativ 77.000 de rezervări.

Dincolo de perioada oficială comunicată pentru suspendare, clienții companiei au fost notificați cu anularea curselor programate chiar și la sfârșitul lunii octombrie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button