Știrile 60m.RO

Blat pe față. Miza adevărată a anticipatelor: continuarea controlului PSD+PNL asupra miliardelor publice.

USR bate câmpii rău de tot: în loc să vină cu soluții politice la criza politică strigă permanent că își dorește anticipate. Asta deși nu există nici un motiv pentru care acest lucru ar trebui să se întâmple.

Dar USR a căzut în capcana partidelor consacrate deja pe scena politică românească: PNL și PSD. Deciziile luate de cele două partide sunt într-un acord perfect și duc la concluzia că ambele partide își doresc alegeri anticipate.

Dar de această grabă? Pentru că în ambele cazuri situația de astăzi este mai bună decât cea din toamnă. PSD și PNL, adică USL, au condus România împreună sau separat, deodată sau unii după alții. Niciodată nu ni s-a oferit ceva mai bun: ambele partide au vandalizat banul public și doresc să o facă în continuare.

Ori alegerile făcute înainte de termen va soluționa problema banului public pe următorii 4 ani și discutăm aici de miliarde de euro. Sau nu cumva vă gândiți că vom construi autostrăzi cu cei care nu au făcut acest lucru până acum?

USR nu este deloc pregătit de alegeri anticipate iar Plus nici atât. Cel de al doilea este un partid ce nu și-a dovedit niciodată capacitatea de a câștiga o bătălie electorală, nefiind cu nimic mai presus decât partidele fantomă ale lui Gabriel Oprea.

Back to top button