Politică

Bătrânul bolșevic nu mai are emisiune la RECORDER

Cristian Tudor Popescu anunță că emisiunea pe care o realizează împreună cu Recorder, CAP la CAP, se oprește după 7 episoade.

„CAP la CAP la capăt. Mulți urmăritori ai emisiunii CAP la CAP, relizată împreună cu Recorder, întreabă de ce întârzie și când va fi difuzat următorul episod. Mă simt nevoit să fac următoarea precizare: nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7, realizate până acum”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

„Din motive dincolo de voința subsemnatului, CAP la CAP în formula cunoscută își încetează apariția. Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct și înregistrată pe Youtube, CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE…”, a mai precizat jurnalistul.

  • UPDATE Într-o postare ulterioară, Recorder a confirmat anunțul lui Cristian Tudor Popescu:

„Așa cum domnul Cristian Tudor Popescu a anunțat deja pe pagina personală de Facebook, emisiunea Cap la Cap, pe care o realiza împreună cu Anca Simina pentru Recorder, nu va mai continua. Motivele acestei decizii nu au la bază vreo neînțelegere de natură editorială, iar domnul Cristian Tudor Popescu a decis să lase comunicarea acestor motive în sarcina Recorder. La finalul anului trecut, Anca Simina a hotărât că, cel puțin pentru o perioadă, vrea să renunțe la rolul de moderator și să se concentreze exclusiv pe jurnalism de investigație. Am avut o discuție cu domnul Cristian Tudor Popescu, căruia i-am propus să continue emisiunea Cap la Cap cu un alt moderator. Discuțiile au durat mai multe săptămâni, dar în final acesta a refuzat varianta de a continua cu un alt moderator. Cristian Tudor Popescu s-a arătat deschis să mai colaboreze pe viitor cu Recorder, într-un alt format”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button