Politică

Barbu de la PSD și Bociu de la ANSVSA distrug gospodăria țărănească cu Legea Porcului: O să mâncăm carne de porc doar din import

Legea Porcului aduce falimentul în gospodăria țărănească, pentru că așa vor niște grupri de interese de la ANSVSA și păpușarii lor de la Bruxelles. Ei își doresc să mâncăm carne de porc doar din import. Să cumpărăm tot de la supermarket-urile deținute de multinaționalele occidentale, în loc să creștem porci în țara noastră cu cereale românești.

Președintele ANSVSA, Alexandru Bociu, își bate joc de români în pragul Crăciunului prin interpretarea ilegală și abuzivă a Legii Porcului votată de Parlamentul României, așadar ne-am trezit peste noapte cu ordinele 130/2023 și 132/2023, ordine contrare intereselor economice ale României. Acest individ, Alexandru Bociu, a permis răspândirea pestei porcine africane în România, astfel am ajuns să avem piederi economice estimate la 1 miliard de euro. Fermierii români s-au săturat de incompetenții din fruntea ANSVSA și nu doresc să mai repopuleze fermele. Sectorul suinelor a fost pus la pământ, iar ordinele emise de Alexandru Bociu pe ”Legea porcului” sunt lumânarea de pe colivă. Dacă ANSVSA nu este reformat din temelii nu o să mai avem nici ferme industriale de creștere a suinelor, nici porci în gospodăria țărănească.

Alexandru Bociu a contribuit, fără să aibă o strategie, la uciderea porcilor de la Smytfield. 50 mii de capete, plus fermele din Călărași, Brăila și Argeș. Alexandru Bociu a falimentat ferma Codlea și curcanul românesc. Alexandru Bociu stă și chefuiește pe la Argeș cu baronii locului, în timp ce gripa aviară se răspândește cu repeziciune în județele Teleorman și Olt. 

Domnule ministru, Florin Barbu, cât îl mai țineți în funcție pe acest copil minune al medicinei veterinare, Alexandru Bociu?

Domnule ministru, cât timp o sa îl mai treziți la 7.30 dimineața pe Alexandru Bociu și ai lui să modifice ordine care au pus pe jar o țară întreagă?

Gașca de impostori de la ANSVSA riscă să ducă România prin incompetență într-o zonă a bolilor necotrolate(ppa, gripa aviara, rabie). Aveți ocazia să îi schimbați și să faceți o reformă serioasă la ANSVSA.

Domnule ministru, vă atenționăm că normele care au intrat în vigoare, ordinele 130/2023 și 132/2023, dacă verificați sunt contrare ”legii porcului” pe care ați votat-o în Parlament. Sunt contrare intereselor Romaniei și fac jocul unor băieți destepți din fermele comerciale de creștere a porcului și a unor samsari care vând carne și porci vii pentru a obține bani negri și despăgubiri de la statul român.

Domnule ministru, ve-ți despăgubi porcii bolnavi de PPA din gospodăria țăranului român așa cum ați făcut cu marile ferme?

Domnule ministru, Florin Barbu, în urma declarațiilor de astăzi, de unde ne cumpăram porci de Crăciun și vă rog să prezentați public cum arată adeverința de la medicul veterinar cu care părinții și bunicii noștri pot duce porcul de Crăciun la copii fără să fie amendați și anchetați de organele statului?  

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. In CURTEA MEA,eu,fac LEGEA AI INTRAT-TE-AI RISCAT! JOS LABELE DE PE TRADITIILE ROMANESTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button