Social

Azilul groazei: Rădoi Elena Loredana, șefa controlorilor ANPC Ilfov nu a dorit să deranjeze apele liniștite în care navigau bărcile găurite din Voluntari

În ianuarie 2023 Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a avut o acțiune tematică în Ilfov. Tema stabilită de bugetarii de la ANPC pentru ca să se dezmorțească după sărbători a fost simplă: căminele de bătrâni, notează jurnalistul Mihai Belu de la Lumea Politică.

În fostul sector agricol nu sunt multe stabilimente de acest gen. Cu toate astea, inspectorii au evitat, cu devotament politic și abnegație demnă de niște adevărați activiști de partid, căminele groazei.

Rădoi Elena Loredana, șefa controlorilor de restaurante din județul care înconjoară Bucureștiul nu a dorit să deranjeze apele liniștite în care navigau bărcile găurite din Voluntari.

Oricum situația este complicată pentru femeia comisar. Dacă a verificat căminele groazei și a ignorat ororile este în culpă. Dacă a avut control tematic și a ignorat exact aceste cămine trebuie să explice de ce. Asta dacă nu a explicat deja la telefon.

Parcursul profesional al doamnei poate să reprezinte cheia anchetei:

– declarațiile de avere o poziționează ca angajat al Primăriei Capitalei în mandatul Gabrielei Firea.

– actele ANPC o indică a fi comisar șef în Ilfov

– faptul că este din Oltul prieten al lui Pandele este un amănunt interesant

P.S.: Mult mai interesante ar fi interceptările făcute de procurori în perioada în care ANPC a controlat toate căminele de bătrâni din Ilfov. Toate minus alea cu probleme.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button