Avertizare meteo pentru București: vânt puternic, vremea se va răci

Distribuie acest articol!

“Cerul va fi senin în prima parte a intervalului, apoi va deveni variabil. Vântul se va intensifica începând cu dimineața zilei de vineri (18 septembrie) și va atinge viteze la rafală, în general de 40-50 km/h. Temperatura minimă va fi de 15-17 grade, iar cea maximă mai scăzută decât în ziua precedentă și se va situa în jurul valorii de 25 de grade”, arată prognoză specială pentru Capitală publicată de Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea se va răci în București pe parcursul zilei de vineri, temperaturile maxime coborând spre 25 de grade Celsius, în timp ce vântul va atinge la rafală 40-50 km/h.

În Dobrogea și în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55-65 km/h și izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral, începând de vineri dimineață.

Județele atenționate de meteorologi sunt: Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași și Constanța.

Potrivit meteorologilor, intensificări ale vântului vor fi și în regiunile vestice și pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45-55 km/h. De asemenea, temperatura va scădea accentuat, iar la finalul săptămânii vremea va deveni racoroasă în timpul nopților și dimineților. În depresiunile intra-montane izolat vor fi condiții de brumă.

Sursa foto: stirileprotv.ro


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: