PoliticăȘtirile 60m.RO

AUR-ul lui George Simion s-a lansat în cursa pentru Alegerile Parlamentare

În această sâmbătă un număr impresionant de români a ieșit în stradă la apelul lansat de către George Simion, copreședintele AUR.

În cadrul unul marș ce a pornit din Piața Victoriei și dus până la Palatul Parlamentului, George Simion a lansat obiectivele AUR pentru următoarele două luni: participarea la alegerile parlamentare din 6 decembrie și obținerea unui procent mai mare de 5% și care i-ar asigura statutul de partid parlamentar:

„Este timpul să reformăm din temelii modul în care se face politică și românii să abandoneze partidele responsabile pentru dezastrul din ultimii 30 de ani. Suntem la peste 5% din opțiunile de vot dar presa vândută și institutele de sondare ne ocolesc.”

George Simion susține că deja s-au strâns aproape 100 000 de semnături care vor băga partidul în alegerile parlamentare din acest an, însă jocurile nu sunt încă făcute, este încă nevoie de implicarea membrilor de partid și a susținătorilor:

„O săptămână bună să avem, români!
Suntem la 84 621 de semnături, încă puțin și reușim să trecem de prima etapă a semnăturilor.”

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid nou înființat, un partid care se declară al patrioților români.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button