Politică

AUR și-a prezentat, astăzi, la Târgoviște, lista finală cu candidați atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru primăriile de municipii și candidații la cele 41 de Consilii Județene

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat, astăzi, la Târgoviște, într-un eveniment inedit, lista finală cu candidați atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru primăriile de municipii și candidații la cele 41 de Consilii Județene.

Peste 5.000 de membri și simpatizanți AUR au fost prezenți la evenimentul care s-a desfășurat în Parcul Chindia din Târgoviște, în vechea capitală a Țării Românești, acolo unde Vlad Țepeș și marii voievozi ai țării au dus lupta pentru apărarea neamului nostru. De altfel, sloganul campaniei este “Apărătorii Patriei Române”.

„V-am chemat în fața acestor ziduri pentru a arăta necredincioșilor dovezile care stau încă mărturie că am fost apărători ai Europei, după cum suntem astăzi apărători ai patriei Române și a civilizației creștine europene.

De aici, din cetatea românității, din locul de unde Vlad Țepeș a îndrăznit să creadă în victoria neamului nostru, vom trimite un semnal întregii Europe, anunțându-ne frații și surorile de pe tot continentul că speranța încă nu a murit nici în România, nici în Europa.
Pe 9 iunie depinde de voi pe cine vom trimite în Parlamentul European, în consiliile locale și județene, în primăriile din țară. Vom trimite aceiași trădători ca și până acum sau vom trimite cât mai mulți din patrioții pe care îi propune AUR? Asta este decizia istorică pe care trebuie să o luam noi în acest an. Ori supuși în fața unei Înalte Porți, ori liberi, suverani, pe pământul nostru străbun. Este lupta veacului nostru și este timpul să nu mai plătim tribut și să nu ne mai închinăm nimănui în afară de Dumnezeu!”, a declarat George SImion, în fața simpatizanților AUR.

Acesta a vorbit și despre comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, o comasare care este total neconstituțională și ilegală.

„Cică din 1989 incoace trăim într-o democrație! Regimul acesta a lui Iohannis și Ciolacu numai democratic nu e! Lovitura de stat care se află în plină desfășurare prin încălcarea Constituției, faptul că primarii se aleg într-un singur tur de scrutin în loc de două tururi cum propune AUR, cum este normal și constituțional. Actualii primari și președinti de CJ-uri nu sunt nimic altceva decât boierii ticăloși de odinioară. Țepeș i-a taiat. Si noi ar mai trebui să mai tăiem din ei! De la 3300 în prezent la 1141 de primari, așa avem in programul de Guvernare AUR”, a subliniat George Simion.

Claudiu Târziu, Cristian Terheș și Cristina Dumitrescu sunt printre candidații AUR la alegerile europarlamentare, cei care se vor lupta pentru apărarea poporului român.

„Nu întâmplător are loc acest eveniment la umbra turnului Chindiei acolo unde tâlharii, trădătorii de neam, hoții, corupții erau închiși de marele domnitor Vlad Țepeș așa cum se cuvenea. Pentru că el știa să îi pedepsească pe cei vinovați, să îi apere pe cei inocenți.
Astăzi România este o pradă pentru găști politice transnaționale, este captivă unei mafii transpartinice și transnaționale. Ce este Comisia Europeană? Nu este altceva decât noua Înaltă Poartă.. Acolo unde se hotărăște destinul popoarelor supuse, unde se clocesc ideologii criminale, acolo unde sunt unși noii șefi de stat și de guvern, acolo unde se plătește tributul. Ce sunt guvernanții de astăzi? Boierii trădători din vremea lui Vlad Țepeș. Cum putem schimba lucrurile? Vlad Țepeș nu mai este, dar spiritul lui este în fiecare din noi, în fiecare dintre dumneavoastră.”, a declarat Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor.

Printre candidații la alegerile locale se numără Mohammad Murad- Consiliul Județean Constanța, Dan Tanasă- Consiliul Județean Covasna, Mugur Mihăescu- Consiliul Județean Olt, Tudor Ciuhodaru- primăria Iași, Simona Vreme- primăria Galați.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button