Politică

AUR: PSD și PNL au plătit 7,5 milioane de euro din banii românilor pentru presă și propagandă

Pentru a putea minți pe români legat de situația catastrofală în care se află țara, partidele politice au ales să plătească presa. Presa a devenit cățelul de pază al sistemului mafiot care a acaparat România în ultimii 32 de ani.

Așa se face că PSD a dat la presă până astăzi 4.5 milioane de euro iar PNL a cotizat cu 3 milioane de euro. Aproape toată presa din România este plătită de către cele două partide politice. De fapt singurele venituri pe care presa le mai obține astăzi provin din politică.

Partidul AUR este singura formațiune politică care nu a cheltuit banii românilor. AUR nu plătește presa sistemului din subvenția publică cum fac PSD, PNL și USR. Presa din România, cu mici excepții, trăiește din aceste milioane de euro furate din buzunarul românilor. Așa că tot ce vedeți la televizor și în presa scrisă este un circ mediatic realizat pentru menținerea la putere a PSD și PNL.

AUR este un ghimpe în coasta acestor mafioți pentru că le spune românilor adevărul verde-n față.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button