AUR: „PSD face blat politic cu PNL și nu vrea să dea Guvernul Cîțu jos. Nu contează textul moțiunii, ci votul final. Românii au spus că Florin Cîțu trebuie să plece”

Distribuie acest articol!

George Simion, liderul AUR, a avut câteva replici pe holurile Parlamentului cu Sorin Grindeanu de la PSD și Ionuț Moșteanu de la USR. PSD susține că nu votează moțiunea de cenzură propusă de partidul AUR sau USR-PLUS, invocând motive puerile.

USR-PLUS a confirmat că semnează moțiunea de cenzură promisă de AUR, scopul final fiind demiterea premierului Florin Cîțu.

George Simion a spus că nu contează textul moțiunii, iar adevăratul obiectiv este demiterea Guvernului Cîțu. Liderul AUR a confirmat că este deschis la propuneri pe textul moțiunii și nu contează cine semnează sau din ce partid este cel care semnează. Românii au cerut demiterea premierului Florin Cîțu, iar noi am fost trimis în Parlamentul României tocmai pentru a pune problemele românilor pe masă.

“Fiecare partid vrea să facă moțiunea lui, dar noi nu suntem aici să facem concursuri de moțiuni. Dacă PSD și USR-PLUS nu se înțeleg pe textul moțiunii vom asista la un eșec în demiterea lui Florin Cîțu. Premierul poate fi dat jos doar prin Parlament, iar dacă partidele se țin de cuvânt vor semna moțiunea de cenzură chiar astăzi. Din păcate asistăm la un blat din partea PSD cu PNL, iar în spatele scenei pare să stea chiar Klaus Iohannis, Președintele României, care s-a trezit că nu mai vrea USR-PLUS în guvernare. PSD a invocat motive puerile de a nu vota moțiunea de cenzură propusă de AUR, nu contează textul moțiunii, ci voturile finale.” spune George Simion, liderul AUR.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: