PoliticăȘtirile 60m.RO

AUR, primul partid politic care a dat pomană electorală în… cărți

Alianța pentru Unirea Românilor a fost certată de către asociațiile construite de către USR prin România ca să sperie partidele politice că ar fi dat pomană electorală în… cărți. Da, cică AUR ar fi dat 0.80 de lei pe o carte, în timp ce PSD, PNL și USR au cheltuit zeci de milioane de euro ca să își facă campanie electorală.

Acest aspect a fost adus la cunoștința opiniei publice de către RISE PROJECT, o făcătură USR-istă de speriat pe cei mici, adică politicienii mici care nu prea știu ei să facă politică națională. Acest ONG a pierdut mai multe procese în care era acuzat că ar fi defăimat fără dovezi, dar ghiciți ce: așa au și făcut.

Practit RISE PROJECT reprezintă doar un instrument politic folosit în mod ilegal în bătălia politică, un element de șantaj aflat la dispoziția USR.

DIICOT ar trebuit să cerceteze modul în care acest partid politic cu susținere din afara țării a reușit să construiască o rețea organizată de ONG-uri prin care a blocat aproape toate marile procese de investiții din România, dar a și atacat sistemul politic din România în vederea favorizării unei entități puternic susținute din afara țării.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button