Politică

AUR organizează Summitul antreprenorilor români: „Ne dorim să participe nu doar membri AUR, ci și antreprenori care nu fac parte din formațiune”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează vineri, 15 decembrie, la Sala Unirii din Parlamentul României, evenimentul de lansare a Organizației Oamenilor de Afaceri.

Ne dorim să participe la lucrările conferinței și să își aducă aportul la declarația finală care va fi lansată cu această ocazie, nu doar membri AUR, ci și antreprenori care nu fac parte din formațiune. Evenimentul va fi structurat pe următoarele direcții de lucru: Producție, Turism, Agricultură, Construcții, Servicii, IT și altele.

Prin lansarea Organizației Oamenilor de AfaceriAUR își propune să devină un partener de încredere pentru oamenii de afaceri din România.

AUR invită toți antreprenorii să se alăture acestui demers și să contribuie la construirea unui mediu de afaceri puternic și competitiv.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button