Politică

AUR: Iohannis a oficiat slujba de înmormântare a educației

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, critică ceremonia organizată cu fast la Palatul Cotroceni pentru promulgarea Legilor Educaţiei, ceremonie care, în opinia acestuia, a semănat mai degrabă cu o slujbă de înmormântare a educației românești.

„Cel care a eșuat la toate capitolele și care caută acum refugiul în Uniunea Europeană într-o funcție călduță – pentru că românii nu-l mai vor, iar PNL nu-și poate asuma un cadavru politic – încearcă cu disperare să-și mascheze nerealizările din mandat printr-o ceremonie organizată cu fast la Palatul Cotroceni, cu ocazia promulgării Legilor Educaţiei. Numai că, având în vedere conținutul dezastruos al celor două legi, totul a semănat, mai degrabă, cu o slujbă de înmormântare. Autorul „României eșuate” nu mai păcălește pe nimeni, oricât ar încerca. Degeaba se lăfăie în lux și își aduce aplaudaci, românii știu adevărul”, a declarat Claudiu Târziu.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, Legile Educaţiei, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni. Cele două legi au fost votate în Senatul României, cu o majoritate covârșitoare, împotriva interesului național, împotriva educației naționale și după o farsă de dezbatere în comisia de specialitate și în plenul Senatului.

Alianța pentru Unirea Românilor a atras atenția că legile întăresc baroniada rectorilor, ideologizează și mai mult învățământul și îl deturnează de la scopurile lui firești către anumite comandamente ideologice.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button