AUR: În Franța, Cipru și alte state se poate! Iohannis, Cîțu și Bode au hotărât altfel

Distribuie acest articol!

În alte state europene precum Franța, Cipru sau Polonia s-a păstrat atât stema țării cât și sex-ul pe noile cărți de identitate electronice, numai că la noi politicienii au deraiat definitiv spre propaganda transgender, iar Cîțu, Bode și Iohannis nu fac altceva decât să ne transforme pe noi românii în cobaii Europei.

„Așa arată noile cărți electronice de identitate din Franța și Cipru. Ele conțin simbolurile naționale, precum și referirea la sexul persoanei. La noi, Iohannis, Cîțu și Bode au hotărât altfel, după care l-au scos pe directorul MAI Giulescu la înaintare, ca să își asume răspunderea. Patriotul Petre Tuțea avea un vis: „Români, nu vă mai alegeți conducători care nu-şi iubesc ţara!“. Să i-l îndeplinim la următoarele alegeri.

Ni se spune că una sau alta sunt false probleme, exagerări și că altele sunt lucrurile importante. Dacă este așa, cine este principalul responsabil: cel care reacționează la o aberație sau cel care a lansat-o?Guvernanții ne umplu timpul cu false probleme pentru că nu pot sau nu știu să se ocupe de cele importante: demografia în declin, locuri de muncă bine plătite, pensii decente, căi ferate și autostrăzi, motivarea românilor să se realizeze la ei în țară.”, transmite Alianța pentru Unirea Românilor.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: