Politică

AUR: BEC ascunde adevărul! Refuză să publice rezultate parțiale

Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare.

Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi încheiat însă numărătoarea în secțiile de vot.

Peste 70% dintre secțiile din București sunt blocate de PNL și PSD, pe motiv că nu merg tabletele și nu se închid cheile de control. Știți când nu se închid cheile de control? Când se fură masiv!

Strategia Partidului Comasat este simplă: așteaptă cedarea psihică a oamenilor care stau în secții de mai bine de 30 de ore, totul pentru a putea frauda alegerile. Deja zeci de oameni care participau la numărătoare au fost luați de ambulanță din cauza epuizării.

În timp ce Biroul Electoral tace se comit abuzuri pe bandă rulantă! Avem dovezi cu saci plini de voturi lăsați nesupravegheați, în stradă! Ne așteptam la abuzuri din partea PNL-PSD, mai ales în contextul în care au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare și au creat intenționat confuzie în rândul alegătorilor.

STOP ABUZURILOR. NU MAI FURAȚI VOTURILE ROMÂNILOR!

Alianța pentru Unirea Românilor solicită Biroului Electoral Central să vină urgent cu rezultate parțiale oficiale, așa cum a făcut la fiecare alegeri și să oprească orice tentativă de a frauda voturile românilor!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button