Politică

AUR: Acest SISTEM păstorit de Iohannis ne umilește și ne sfidează zi de zi!

Banca Națională a României, o instituție care în orice țară civilizată ar trebui să fie cu adevărat un simbol național, se transformă sub ochii noștri, într-o oficină a Sistemului securist și neosecurist.

Astăzi, fostul turnător al Securității, Mugur Isărescu, l-a adus la BCR și pe omul lui Ion Iliescu, Ioan Mircea Pașcu. Iată cum își răsplătește Sistemul slugile credincioase! Indiferent că sunt din PSD, din PNL, din USRPLUS sau din UDMR, aceste slugi vor fi răsplătite câtă vreme Sistemul va dăinui.

Și Sistemul, păstorit mai întâi de Iliescu, apoi de Constantinescu și Băsescu, iar astăzi de Iohannis, va dăinui câtă vreme alegătorii se vor lăsa păcăliți să voteze partidele care au fost sau sunt la putere, fără să-și dea seama că toate sunt, de fapt, tot atâtea capete ale hidrei securiste.

Doar un partid anti-Sistem poate rupe acest blestem abătut asupra României. Și acel partid este AUR, când va veni la putere! Atunci, cu ajutorul vostru și pentru voi, frați români, vom învinge acest Sistem, care ne umilește și ne sfidează zi de zi!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button