AUR a făcut o interpelare către MAI în cazul activistului Daniel Bodnar

Distribuie acest articol!

George Simion trage un semnal de alarmă referitor la accidentul grav în care a fost implicat activistul civic Daniel Bodnar, marți, 19 ianuarie. Totodată, liderul AUR a anunțat că o parte din colegii săi au făcut o interpelare către ministrul Afacerilor interne în legătură cu acest incident.

„Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Am presimțit acest lucru în decembrie, când Daniel a avut un accident și a fost atacat cu pietre. Este clar că accidentul de acum e cauzat de aceste atacuri ale mafioților și cred că ar trebui să fie un punct zero pentru un pact național, pentru salvarea pădurilor din Bucovina și din toată țara”, a declarat Simion.

Potrivit documentului, deputații AUR cer informații din primele cercetări despre circumstanțele în care s-a produs acest accident.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița. Bodnar care a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”. 


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: