AUR a deschis mai multe organizații locale în județul Dolj

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor și-a deschis o serie de filiale locale și în județul Dolj. Astfel, doar în luna iulie au fost inaugurate cinci birouri AUR în comunele Celaru, Poiana Mare, Malu Mare, Catane și Ostroveni, a precizat deputatul Ringo Dămureanu.

Această inițiativă de a deschide organizații locale în fiecare județ al țării se înscrie în campania AUR te aude. Parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor își propun ca astfel să mențină în permanență contactul cu reprezentanții comunităților locale pentru a identifica soluții pentru probleme cu care se confruntă cetățenii.

În acest fel AUR demonstrează este singurul partid care își respectă promisiunea de a pune interesul românilor mai presus de orice. Spre exemplu, în comuna Celaru, deputatul Ringo Dămureanu a discutat cu reprezentanții comunității locale despre sistemul de irigații, gospodăriile individuale și fermele agricole – subiecte importante pentru cetățenii din această localitate. „Am prezentat cu această ocazie platforma AUR te aude, fiind vorba de singurul partid care a implementat un program de lucru direct cu cetățenii, atât fizic, în cadrul audiențelor parlamentare, cât și electronic”, a adăugat parlamentarul AUR.

Ar putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: