Arafat și Cîțu ne vor din nou închiși în case. Duminică, protest în București. DA, pentru libertatea de a alege

Distribuie acest articol!

Duminică, ora 15:00, în Parcul Izvor va avea loc un miting împotriva obligativității vaccinării. Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a reiterat faptul că AUR este pentru libertatea de a alege.

Senatorul Claudiu Târziu trage un semnal de alarmă: București, din nou în scenariul roșu? Ce urmează? Guvernul Cîțu închide iarăși toată economia?

Nu suntem împotriva vaccinării în general, ci pentru libertatea de a alege. Sintem un partid al libertății!

Bucureștiul, în scenariul roșu? Arafat și Cîțu ne vor din nou închiși în case. Și, cât de curând, vaccinați cu forța. Dar românii nu mai pot răbda! Duminică, la ora 15:00, vom fi la protest! DA – libertății și dreptului fundamental de a alege”, se arată într-un mesaj al copreședintelui AUR.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Bucureștiul în "scenariul roÈu"? Arafat și Cîțu ne vor din nou închiÈ™i în case. Și, cât de curând, vaccinați cu forța. Dar românii nu mai pot răbda! Duminică, la ora 15.00, vom fi la protest! Da- libertății și dreptului fundamental de a alege! Nu vaccinării obligatorii! CLAUDIU TÂRZIU ............ SPUNEMNU VACCINARI! FORTATE!”

Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: