Arafat: Avem restricții pentru că nu ne-am vaccinat destul până acum

Distribuie acest articol!

Şeful DSU a participat duminică la maratonul de vaccinare din Bucureşti. Până la ora 08.00, peste 22.000 de peroane au fost imunizate în cadrul evenimentului.

Raed Arafat afirmă că vaccinarea este soluţia optimă de prevenire şi de a evita să ajungi pe un pat de terapie intensivă sau să îţi pierzi viaţa. Incompetentul care se laudă cu activatea sa se face vinovat de acest dezastru al valului patru, nu românii. Nu românii au spus că pandemia a fost învinsă ci el cu Cîțu și Iohannis.

 ”Cred că ce vedem astăzi este un lucru extrem de bun. Le mulţumesc celor care vin să se vaccineze, nu numai aici, ci peste tot în ţară”, a declarat, duminică, la maratonul de vaccinare din Bucureşti, Raed Arafat.

”S-a dovedit că, chiar dacă suntem într-o situaţie destul de critică, oamenii au înţeles şi vin la vaccinare. Deja suntem la peste 80.000 pe zi, ajungem la 90.000 pe zi. Este foarte bine şi cu toţii avem datoria să facem acest lucru şi să ne implicăm: medici de familie, persoane nevaccinate încă”, a adăugat şeful DSU.

Potrivit acestuia, fiecare persoană care se vaccinează face un pas înainte pentru toţi. ”Fiecare persoană contează, fiecare poate contribui (…) Vaccinarea este soluţia optimă de prevenire şi de a evita să ajungi pe un pat de terapie intensivă sau să îţi pierzi viaţa. Restricţiile sunt impuse pentru că până acum nu ne-am vaccinat destui”, a adăugat Raed Arafat.

Cu privire la persoanele nevaccinate, ajunse în stare gravă și care refuză internarea, Raed Arafat a afirmat că „se autocondamnă, dacă sunt în starea gravă și ascultă sfaturile de a nu primi tratament, se condamnă chiar la moarte. Dacă ești în stare gravă, unica ta șansă este în spital”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: