Politică

Apar reacții după declarațiile controversate despre corupție ale liderului USR: ‘ Noi, membrii de partid chiar am pus botul la proteste’

Adrian Dohotaru, fost parlamentar USR, se arată indignat de declarațiile făcute de Dan Barna despre corupție. Liderul USR-PLUS și acum vicepremier susţine că România în următorii ani nu o să aibă o problemă de finanțare pentru că există resurse financiare la dispoziția noastră, dar provocarea o reprezintă crearea de proiecte care să atragă banii. „Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor, sunt marginale în realitate. Nu e o problemă”, a afirmat Barna.

„Dan Barna declară că nu (mai) e o problemă corupția în România. Gata, papagalii de la USR Plus, după ce au folosit 4 ani de zile lupta anti-corupție ca bâtă politică împotriva PSD, puțin și împotriva PNL, odată ajunși la putere au descoperit brusc că nu mai e o problemă, ce atâta isterie.

Și așa dă o flegmă Barna si la proprii membrii de partid care chiar au pus botul la proteste la marea luptă și dă-i și luptă.

Adevărul e că astea două partide reunite, cu resurse de mii de ori mai mari față de o redactie ca RISE, au făcut pe bune, cu dovezi și informații, nu cu discursuri de un populism feroce de mii de ori mai puțin pentru lupta anti-corupție:

Dimpotrivă, ceea ce urmează în România e corupția la nivelul următor, va fi corupție de tip revolving doors”, a spus Dohotaru pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button