Angajați ai Ministerului Culturii umiliți

Directorul și un consilier al Direcției Achiziții, din cadrul Ministerului Culturii sunt acuzați că au folosit un limbaj batjocoritor într-o adresă trimisă ca răspuns la solicitările Sindicatului Culturalia de a le transmite informații despre măsurile luate împotriva răspândirii coronavirus în cadrul instituției.

„Așadar, preocuparea dumneavoastră este lipsită de sens, lipsa dumneavoastră de cunoștințe și de informare ducând la o situație penibilă, în acest caz. Mai mult, pe această cale dorim să ne asigurăm că nu folosiți spirtul medicinal primit în instituție în alte scopuri decât ca dezinfectant astfel că vă rugăm să îl folosiți doar pentru zona mâinilor și a suprafețelor de lucru, acesta fiind exclusiv de uz extern”, au transmis cei doi funcționari publici angajați ai instituției, în adresa trimisă către sindicat, dar și către ministru.

Sindicatul Culturalia a sesizat conducerea Ministerului Culturii și a solicitat cercetarea administrativă a celor doi funcționari care au semnat adresa.

„Aceste manifestari aduc atingere prestigiului autorității/instituției publice în care ne desfășurăm activitatea, în condițiile în care Sindicatul nu a făcut altceva decât să solicite ca angajații să fie protejați în momentul revenirii la locul de muncă, iar ca drept raspuns noi nu am fost decat ridiculizați de către unii dintre funcționarii publici din minister, cu funcție de conducere”, se arată în sesizarea transmisă de Sindicat și citată de ziare.com.

%d blogeri au apreciat: