Andrei Ignat, la Știrea Zilei: cei ajunși guvernare nu vor face ce au promis. Vor încerca să-și recupereze cheltuielile din campania electorală

Analistul politic Andrei Ignat a fost invitatul special al Emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu de pe 60.ro. Cu această ocazie au fost abordate subiecte de importanță deosebită pentru români, precum sumele pe care românii vor trebuie să le plătească înapoi partidelor politice pentru campania electorală pe care acestea și-au făcut-o pentru alegerile din 6 decembrie 2020, despre surpriza alegerilor parlamentare, care a constituit partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

Într-o anumită perioadă, se permitea mituirea electoratului, după cum bine ne amintim, cu găleata. Acum politicienii nu mai dau căldări, ci vând imagine creată de cineva, ne spune analistul Andrei Ignat.

Întrebat cum a reușit partidul AUR să ia la alegerile din decembrie 2020 aproape 10 %, analistul politic ne spune că cei din Alianța pentru Unirea Românilor au fost alaturi de oameni, au dialogat cu cetățenii, mergând peste tot in țară.

„Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic apreciat de toată sfera socială”, mai spune analistul politic.

Întreaga emisiune cu invitatul Andrei Ignat poate fi urmărită aici

%d blogeri au apreciat: