Politică

Andrei Hangan, senator AUR: Brăila a fost lăsată în urmă

Andrei Hangan, senator de Brăila din partea Alianței pentru Unirea Românilor, consideră că județul pe care îl reprezintă a fost lăsat în urmă și uitat de cei trimiși la București ca să îl reprezintă:

„Situația în Brăila nu este deloc plăcută. Avem foarte mulți români plecați la muncă în afara țării sau în București. Cei care au condus județul și-au văzut doar de propriile interese și nu au lucrat în interesul cetățenilor.

Brăila are nevoie de investiții și aceste investiții vor duce la creearea de noi locuri de muncă. Ori noi vedem o birocrație intenționată ce sperie orice om de afaceri.

Nici investițiile publice nu sunt la nivelul necesar și avem nevoie de bani de la guvern pentru a putea ridica standardul de viață și care nu ține doar de banii ce îi cheltuim în magazine ci și de serviciile pe care statul le oferă, de drumurile pe care circulăm” a declarat Andrei Hangan pentru redacția 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button