JUSTIȚIE

Anchetă DIICOT la Complexul Energetic Valea Jiului

Mai multe percheziţii au fost efectuate, miercuri, la sediile Complexului Energetic Valea Jiului (CEVJ) din Petroşani şi ale unor sucursale din cadrul acestuia, din Valea Jiului, în baza unui mandat emis de DIICOT Deva privind suspiciunea unor posibile fapte penale.

„Conducerea executivă a CEVJ şi Consiliul de Administraţie îşi exprimă deplina cooperare şi întreg suportul faţă de organele de urmărire, pe toată perioada cercetării, în scopul aflării adevărului şi a tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate”, se arată într-un comunicat al CEVJ.

Deoarece ancheta este în derulare, CEVJ „nu deţine şi nu va putea oferi alte informaţii suplimentare”, precizează sursa citată.

CEVJ este format din Sucursala Electrocentrale Paroşeni, exploatările miniere Lonea, Livezeni, Vulcan şi Lupeni, la care se adaugă Sucursala Prestserv Petroşani – fosta staţie de salvare minieră.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button