Politică

Anca Alexandrescu: „Băh Năstase, nu îţi e aşa puţină jenă? Marş, mă şi numără-ţi ouăle pe care nu le-ai avut niciodată!”

„Băh Năstase, nu îţi e aşa puţină jenă? Marş, mă şi numără-ţi ouăle pe care nu le-ai avut niciodată! Mare dreptate avea Iliescu în privinţa ta!”, a scris, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu, ca reacţie la declaraţiile fostului premier privind protestele transportatorilor şi fermierilor.

În timp ce fermierii și transportatorii plâng și își strigă durerea din stradă, Adrian Năstase este ironic și spune că ar trebuie introdus „dreptul la haos” în Constituție, din cauza acestor proteste. Fostul premier a declarat că societatea a suferit o involuție și, din acest motiv, trebuie luate măsuri, scrie realitatea.net.

Declarațiile fostului premier au fost făcute în cadrul unui eveniment de lansare a cărții „Un spectator angajat”.

Uneori am impresia că s-a produs o involuţie pe care destul de puternic o vedem marcată prin ceea ce se întâmplă. Şi mi-aş permite chiar să propun o modificare a Constituţiei la capitolul „drepturi cetăţeneşti” şi anume un nou drept fundamental – „dreptul la haos”, a declarat Adrian Năstase.

Cred că pentru momentul de acum ar fi o formulă potrivită, pentru că ceea ce se întâmplă în jurul nostru ne oferă o imagine confuză, dar ea ar trebui cumva reglementată printr-o manieră care să permită fiecăruia să poată să participe la crearea haosului, a adăugat fostul premier al României.

„Mi se pare absolut extraordinară această împărţire a societăţii între români și ei. Ei sunt, nu știm ce sunt, de pe o altă planetă, dar întotdeauna, dacă observaţi, în dezbateri sunt românii, pe de o parte, şi ei de cealaltă parte. Nu ştim de ce naţionalitate sunt ei şi nu ştim întotdeauna cum trec o parte dintre ei în români şi o parte din români în noii ei, a mai spus Adrian Năstase.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Nastase a ramas acelas individ arogant si zeflemitor ….deh,Old habits die hard !! ( Obiceiurile vechi mor greu )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button