Comunicate

Anamaria Gavrilă (AUR): Ce facem cu Mintia?

Deputatul Anamaria Gavrilă trage un semnal de alarmă despre situația din județul Hunedoara, unitate teritorială ce urmează a fi ștearsă de pe harta energetică a României.

„În calitate de deputat de Hunedoara, am tras astăzi un semnal de #alarmă în Parlament cu privire la #criza din sistemul energetic românesc.

🆘 Deoarece nu doresc ca Hunedoara să fie ștearsă de pe harta #energetică a României, le-am spus colegilor mei parlamentari că, înainte de a închide centrale, de a #privatiza, #restructura și #disponibiliza oameni, trebuie să dovedim că putem construi în România. Să reparăm legile defecte din domeniu, să elaborăm strategii și planuri care vor fi asumate și implementate, să punem la conducerea instituțiilor și companiilor energetice profesioniști, astfel încât să avem un sistem energetic #coerent și #funcțional, care să asigure suveranitatea energetică a României.

💙💛❤️ Sunt parlamentar #AUR la primul mandat și misiunea pe care mi-am asumat-o este aceea de a construi, pentru români și pentru țară, un viitor mai bun. Aș vrea să cred că fiecare dintre noi are o inimă care bate pentru #România, că marea încredere care ne-a fost acordată de români atârnă ca o umbră de mare #responsabilitate asupra noastră și că ar fi păcat să ne încheiem mandatul în acest Parlament neputând să spunem urmașilor noștri că am avut cu adevărat o contribuție.

🇷🇴 Când noi toți vom fi conduși de patriotism, când noi toți vom acționa #inteligent și #pragmatic în politica energetică, atunci vom avea o șansă să garantăm suveranitatea, independența și #securitatea României și deci să asigurăm viitorul acestei națiuni.”, a decalarat deputatul AUR, Anamaria Gavrilă.

#Mintia#AUR#SecuritateEnergetică#Hunedoara#Patriotism

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button