Politică

Ana Predescu, candidată AUR la CJ Brașov, la târgul săptămânal de la Zărnești: Din păcate și aici cetățenii se plâng că sunt decuplați de Municipiu

Ana Loredana Predescu, candidată AUR la CJ Brașov, a participat la târgul săptămânal de la Zărnești, ea afirmând că din păcate și aici cetățenii se plâng că sunt decuplați de Municipiu. 

  • ”Astăzi am avut plăcerea de a vizita târgul săptămânal de la Zărnești alături de candidatul nostru la Primărie, Dragoș Botorog și echipa mea de Consilieri județeni. Împreună, am descoperit producători locali sau veniți din zonele limitrofe, pensionari veniți să vândă diverse obiecte pentru a-și rotunji veniturile, am gustat din produsele tradiționale și am avut ocazia să discutăm cu producători, comercianți din zonă dar mai ales cu cetățenii veniți la târg.

Din păcate și aici cetățenii se plâng că sunt decuplați de Municipiu, că nu au oportunitatea transportului public județean pentru a merge la analize medicale, la spital, la instituțiile statului sau pur și simplu în vizită. Un singur autobuz deservește această zonă metropolitană și acela supraaglomerat!

Așa înțelege că trebuie să fie administrația liberală de la Consiliul Județean!”, spune Ana Loredana Predescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button