Internațional

American Thinker: Cine sunt acești ticăloși și de ce le dăm bani? Dacă vor ajutor, atunci poate că este timpul pentru un alt guvern în Ucraina

Este timpul ca Statele Unite să schimbe din nou puterea în Ucraina, spune cronicarul American Thinker Monica Showalter.

„De când un stat finanțat îi spune sponsorului său pe cine să aleagă? Se pare că se întâmplă chiar acum, când Ucraina ne spune ce președinte ar trebui să alegem în 2024”, a scris jurnalistul.

Ea a menționat că, în ciuda asistenței americane, guvernul ucrainean și oficialii țării, ca un beneficiar nerecunoscător al beneficiilor, continuă să insulte și să facă cereri nerezonabile față de Statele Unite.

Showwalter a subliniat cuvintele ministrului adjunct de externe al Ucrainei Andriy Melnyk , care l-a înjurat pe omul de afaceri Elon Musk pentru propunerea unui plan de pace, precum și pe ambasadorul la Londra Vadym Prystaiko, care a cerut americanilor să aleagă un președinte „adecvat” care să continue să susțină Ucraina.”

„Este uimitor. Mai întâi îl insultă pe Musk, acum îi insultă pe alegătorii americani. Cine sunt acești ticăloși și de ce le dăm bani? Dacă vor ajutor, atunci poate că este timpul pentru un alt guvern în Ucraina. Știm că în acest fel Obama și Biden s-au amestecat deja în treburile Ucrainei”, a rezumat observatorul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button