Politică

Ambasada Ucrainei la București face legea în România: Slugile lui Iohannis execută. Mascaţii din Berzunți ar putea ajunge la închisoare

Mascații din Berzunți, județul Bacău, sunt cunoscuți pentru modul excentric în care defilează cu ocazia sărbătorilor, însă glumă de anul acesta iar putea arunca în pușcărie. Totul va fi pus în practică la ordinul Ambasadei Ucrainei la București. Din păcate, România nu mai are o conducere și o cloacă de slugi, astfel sclavii lui Iohannis s-au pus deja pe făcut dosare penale, iar presa sistemului incită la aruncarea românilor în pușcărie.

Mascații din Berzunți s-au îmbrăcat în ruși și au defilat cu rachete și „bomba atomică”. Primarul și un consilier local spun că aceasta este tradiția la Berzunți, ca o scenetă de la parada de Anul Nou să se refere la situația actuală din țară sau din lume.

Conform paginii Bacău TV, una dintre cele care a postat imagini video, localitatea Berzunți de pe Valea Tazlăului din Bacău are o tradiție veche de peste 200 de ani de Anul Nou.  „În Ajunul Noului An, pe zori de zi, își fac apariția «mascații». Cetele de mascații din cele trei sate, Moreni, Dragomir și Butucaru, se reunesc, iar personajele sunt: capra, căiuții, ursarii, cerbii, urâții, frumoșii, dracii, doctorii, bunghierii”, se arată în descrierea videoclipului.

Putin e cel care începe și vorbește în versuri, ca într-un plugușor:

„De prin munți și de prin văi, să vină toți rușii mei, cu câte-o bombă la ei!

Câte-o bombă, o cătușă, să nu stea ca proștii la ușă!

Dărâmați tot ce vedeți, violați tot ce prindeți! 

Cotropiți în goana mare să mutăm din nou hotare”.

Zelenski îi răspunde: „Putin, ascultă bine!

Gluma la mine nu ține.

Tu umbli numa cu minciuna, că acum îți înfund gura.

Să-ți intre mintea la loc,

Eu nu sunt un sărăntoc.

Europa e cu mine,

Ține-ți pantalonii bine!”.

La final, dialogul se termină cu personajul Zelenski urlând „Dați drumul la bombă, uăi!”, iar personajul Putin urând „La mulți ani, domnu primar!”.

Ambasada Ucrainei a ordonat, milițienii lui Iohannis au executat

”Cu regret constatăm faptul că, în ziua când Ucraina a fost supusă unui atac masiv cu rachete din partea Federaţiei Ruse, în judeţul Bacău a fost organizată o manifestare semi-glumă în cadrul căreia au fost folosite simboluri ale teroriştilor ruşi. Suntem convinşi că asemenea manifestare contrazice dispoziţiei poporului român, care şi-a exprimat sprijinul necondiţionat Ucrainei în războiul declanşat de către Federaţia Rusă împotriva statului ucrainean. Sperăm că acest eveniment va fi evaluat corespunzător de către societatea română”, a transmis Ambasada Ucrainei la Bucureşti, marţi, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, simbolurile agresiunii ruseşti trebuie să fie interzise în toată lumea civilizată.

”Apelăm la instituţiile de drept ale Românei să efectueze o anchetă rapidă şi detaliată a evenimentului menţionat”, au precizat reprezentanţii Ambasadei Ucrainei.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău au deschis un dosar penal în care fac cercetări după ce, în cadrul unei parade cu mascaţi din comuna Berzunţi, mai multe persoane s-au costumat în soldaţi ruşi şi au defilat cu autovehicule imitând pe cele militare, având inscripţionată litera Z.

„Poliţiştii băcăuani s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public şi au demarat verificări în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 31 din 2002, pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt, iar în funcţie de rezultat se vor lua măsurile legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

PS. Pentru cei care nu înțeleg aluzia la viol întrebați bunicii României despre soldații ruși poposiți după lovitura de stat din 23 august 1944 în țara noastră. Armata Roșie era cunoscută ca o adunătură de violatori, astfel femeile și fetele se ascundeau pe unde puteau. Românii de la țară își ascundeau fetele în șură. Potrivit istoricilor, circa un milion de femei germane au fost violate de Armata Roșie în perioada ocupării Berlinului în timpul celui de-al doilea război mondial.

‹Numai în Viena au fost între 70.000 și 100.000 violuri. În întreaga Ungarie au existat de la 50.000 până la 200.000 violuri. Și în România au existat mii de violuri. În Berlin circa un milion de femei ar fi fost violate. Dar și acolo unde populația a fost împotriva național-socialismului, unde nu era loc de răzbunare pentru sovietici, ca de exemplu în Polonia, Cehoslovacia și Iugoslavia, peste tot au existat aceste cazuri de viol din partea Armatei Roșii›.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button