Alexandru Săraru: „Nu sunt de acord cu OBLIGATIVITATEA vaccinării”

Analistul politic Alexandru Săraru, la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 9 Martie a declarat cu privire la legea vaccinării că maschează obligativitatea vaccinarii și că nu este de acord cu acest lucru.

„Se încalcă un articol important din constituție, art.22. Nu putem să permitem nimănui să facă cu corpul nostru ceea ce doresc aceste persoane. Noi trebuie să decidem singuri ceea ce facem cu corpul nostru. Cum poți avea încredere într-un vaccin care nu este testat suficient. Efectele unui vaccin se văd după ani de zile în unele cazuri. Domnul Alexandru Rafila spunea că acest vaccin nu este obligatoriu, însă există atătea forme care maschează această obligativitate, și anume: nu poți călători fără pașaport de vaccinare, nu poți avea dreptul la educație. Angajatorul va fi obligat să suporte costurile vaccinării dacă această lege este aprobată” declară Alexandru Săraru în emisiunea Știrea Zilei.

Alte teme discutate în emisiune:

Întrebat despre restricționarea libertății și prelungirea stări de urgență, analistul politic Alexandru Săraru spune că „Oamenii nu pot fi prostiți la nesfârșit. Romania nu a făcut decât să imite anumite elemente pe care le-a observat în afară, sau să respecte anumite ordine pe care le-a avut din afară.”

„Domeniul HoReCa este poate cel mai lovit domeniu din economie, având conexiuni cu multe alte ramuri, acesta este defapt un ecosistem care are mii de angajați, de furnizori, de patroni pe care îi paște șomajul sau insolvența.” susține analistul politic Alexandru Săraru

Întrebat despre digitalizarea educației, analistul politic Alexandru Săraru confirmă că aceasta nu este încă posibilă deoarece există numeroase școli și sate care nu au acces la internet.

„Partidul AUR se ține de cuvant. Nu a primit bani de la Autoritatea Electorală Permanentă pentru campanie cum au facut-o alte partide politice.” Analistul politic Alexandru Săraru întreabă public „Ce a facut PNL, PSD, USR-PLUS cu banii primiți de la buget?”

%d blogeri au apreciat: