Politică

Adrian Axinia(AUR): Se pregătește falimentarea Poștei Române

În ultimii 32 de ani Poșta Română a fost batjocorită, căpușată și distrusă sistematic de conducerile numite politice ale PSD, PNL și PDL în diferitele lor forme și denumiri. Poșta Română are un patrimoniu imobiliar de circa 1 miliard de euro fapt ce atrage asasinii economici cu sprijinul actualei conduceri politice din partea PNL. Angajații de la Poșta Română lucrează în condiții mizere cu tehnică învechită și pe salarii mizere ce de multe ori nu depășesc 1700 de lei. Atât a putut să ofere PSD și PNL României și românilor. Jaf și hoție.

Vicepreședintele AUR, Adrian Axinia, atrage atenția că după STB și Poșta Română întâmpină probleme din cauza guvernanților.

„La Poșta Română există un plan în derulare de falimentare a companiei. Noi, cei de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), considerăm că revendicările lucrătorilor de la Poșta Română sunt legitime. Angajările făcute de partide și firmele căpușă devalizează compania în mod sistematic. Un angajat la poștă câștigă de patru ori mai puțin decât la un privat. Cum își poate plăti facturile la energie și alte utilități, cum își poate cumpăra alimente un salariat care câștigă 1700 de lei pe lună?

Cum spuneam, există un plan politic de falimentare a acestei instituții strategice a statului român, pentru ca apoi activele, inclusiv cele imobiliare, să fie preluate gratuit. Vorbim despre miliarde de euro. Poșta Română trăiește doar din distribuția pensiilor. Dezvoltarea companiei nu a reprezentat o prioritate pentru cei care s-au perindat la guvernare. Se urmărește doar delapidarea banilor pe care statul i-a investit de-a lungul timpului. Ne vom opune categoric în Parlament, prin toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziție. Românii vor avea întotdeauna in noi un aliat.”, a declarat deputatul AUR, Adrian Axinia.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button