Politică

Actualul primar Dominic Fritz a adus Timișoarei mari deservicii

Actualul primar Dominic Fritz a adus Timișoarei mari deservicii. Situația în care se află municipiul de pe Bega este ilustrată, în 10 puncte, de fostul edil, Nicolae Robu. ”Cu multe, Timișoara a fost de râsul, dar, de fapt, de râsu-plânsul României în acești ani, cu “primar german”, a scris Robu.

Ar mai fi, cu permisiunea fostului edil, și punctul 11, că intersecţia din Timişoara devenise virală în urmă cu șase aniO intersecţie cu totul şi cu totul deosebită, cu marcaje unul și unul.

În intersecţia Bulevardul Republicii – Strada Jiul şi pasajul Jiul

Șoferi, hai, curaj!

Din punctul meu de vedere e logic. Dacă o să staţi pe o bandă, o să vedeţi că nu este nici o problemă. Comentariile au apărut întrucât această intersecţie e mai marcată decât alte intersecţii din Timişoara”, susţinea la vremea aceea  un reprezentant al firmei de construcţii care a realizat lucrarea. 

Anticipând reacția oamenilor, Nicolae Robu s-a dezis imediat. Întâi nemulțumit, a deplâns apoi situația în care se află: ”(…)s-a ales praful de toată inaugurarea, de toata zbaterea, munca, lupta, pasiunea, felia de viață puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv”.

Punctele lui Robu, ”bubele” lui Fritz

1. Au râs compatrioții de noi când au aflat că Primarul nostru este un ilustru necunoscut, fost șomer înainte de a deveni Primar, despre a cărui existență de dinainte de a deveni Primar al Timișoarei nu știe nimic nici Google, nici Chat GPT (adică Inteligența Artificială).

2. Au râs apoi când am fost ținuți de el închiși în case în carantină.

3. Au mai râs când am luat amenda de 21.5 milioane euro

4. Au râs când am rămas în plină iarnă fără căldură și apă caldă

5. Au râs când am luat a doua amendă, asta e drept, mai mică, de “doar” 14 milioane euro

6. Au mai râs când ne-am lansat drept Capitală Culturală Europeană cu Taraful Caliu

7. Au râs când au văzut ce mizerie s-a ajuns să fie prezentă pe domeniul public al orașului

8. Și iarăși au râs când au văzut că în parcuri s-a ajuns ca buruienile să fie mai înalte decât celebrul Dan Negru

9. Au râs când au aflat că suntem terorizați de țânțari

Și au râs și mai și când au aflat că se stropește contra țânțarilor taman în a doua jumătate a lunii octombrie

Și, sar peste alte lucruri pentru care au râs, căci iată că pe nesimțite am ajuns să enumăr ZECE, ca să ajung la “cireașa de pe tort”, amară cireașă:

!! Astăzi, s-a constatat că unii dintre stâlpii ce străjuiesc linia de tramvai pe Bd Cetății -stradă de 1.5 Km cu amplasamentul predat pentru începerea lucrărilor de mine acum mai bine de 3 ani-, lucrare nici acum gata-gata, sunt puși astfel încât tramvaiul nu poate trece pe lângă ei fără a-i freca! Noaptea minții, ce să spunem altceva?!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button