Internațional

Atacul unui rechin a dus în Australia la moartea unui om

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost ucis duminică într-un atac realizat de un rechin într-o destinație turistică populară din Australia de Vest.

Atacul a avut loc în jurul orei 8:40, în timp ce victima făcea bodyboard la aproximativ 100 de metri de Cable Beach, lângă Broome, o destinație de vacanță de pe coasta Oceanului Indian din Australia, a spus poliția.

„Este un incident tragic, foarte neașteptat, o persoană care iese să se distreze în apă”, a declarat reporterilor inspectorul de poliție al biroului districtului Kimberley, Gene Pears.

Pears a spus că un cuplu de pe plajă l-a văzut pe bărbat bătând în apă și s-au grăbit să-l tragă pe bărbat în siguranță.

Bărbatul a suferit răni grave la picior și la mână și a fost declarat mort la fața locului, au spus polițiștii.

Moartea sa a adus numărul de decese din atacurile rechinilor din acest an în țară la opt – cel mai mare din 1929, când au murit nouă persoane.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button