Politică

Președintele AUR, George Simion, la Călărași: Baronul Iliuță nu se simte prea bine și a început să tușească pe aici. E timpul ca toți acești baroni locali să plece

„Bine v-am găsit Călărași! Bine v-am găsit patrioți români! Am ascultat prezentările colegilor mei și am strigat și eu odată cu voi, din toți rărunchii, din tot sufletul: DA, avem cei mai buni candidați pentru Parlamentul European! DA, avem cei mai buni oameni! Sunt mândru de lista pe care partidul AUR, prin toate filialele sale, a decis să o trimită pentru a se bate în Parlamentul European și în toate instituțiile de la nivelul Europei.

Suntem astăzi la Călărași ca un semn de respect pentru locuitorii acestui județ sărăcit de baronii locali care l-au condus, cum au condus majoritatea județelor sărăcite din țară. Noi i-am prezentat pe acești oameni, pe fiecare dintre ei, încă din luna iulie la București și am început apoi, județ cu județ, să venim în fața românilor.

Nu știți care este lista lor, dar vă spun eu de pe acum ce o să găsiți pe ea. O să găsiți moși libidinoși, care știți cu ce se ocupă în afară de beții pe acolo pe la Bruxelles și pe la Strasbourg? Hărțuiesc sexual consiliere parlamentare. Este cazul lui Mihai Tudose, care se anunță a fi primul pe lista PSD-ului. L-ați văzut, încerca să mă ia de gât. I-am zis că eu nu am băut cu el și nici nu o să beau cu el, pentru că nu beau cu hoții. Dar măcar ăsta hărțuiește femei. La useristi o să vedeți că sunt unele probleme.

Tot pe listele celelalte, când se vor anunța, că nu s-a decis ordinea, sinecuri, mari interese, o să îl găsiți pe Rareș Bogdan care tăia pensiile speciale în 30 de zile. Încă mai taie la ele, săracu. Și mai vrea un mandat acolo. Oamenii aceștia pe care i-ați văzut în fața voastră, lectori și profesori universitari, șefi de promoție, oameni cu doctorate pe bune, merită să reprezinte România și să fie apărători ai patriei române. Acesta a fost gândul inițial când am pornit acest proiect politic numit AUR.

Miroase ceva în toată țara. Cred că e frică pe la Consiliile Județene, pe la primării, prin Parlament. E o frică mare, nu mai știu ce să facă. Toată ziua numai știri despre AUR, ce a făcut AUR. Fac mitinguri împotriva noastră, cu asta se ocupă baronii lor locali. Vor să ne ia oameni. Dacă vrea vreunul dintre voi să ajungă vicepreședinte pe la PNL înscrieți-vă 2 – 3 zile prin AUR pentru că e clar suntem cei mai buni și o să vă caute hoții.

Am fost într-un turneu. Am luat-o pe linia Dunării. Am fost la Mehedinți și acolo a încercat hoțul Virgil, cică, astea sunt știrile pe toate televiziunile, hoțul Virgil, care a pus sectorul energetic românesc, a luat filialele AUR.

Eu mulțumesc organizatorilor de aici din Călărași și mulțumesc tuturor oamenilor care muncesc. Văd o sala arhiplină. Și faptul că PSD și PNL acum își retrag infiltrații din rândul partidului nu îl văd decât ca un lucru bun. AUR, în esență, înseamnă primul loc. AUR înseamnă excelență. AUR înseamnă nota 10. Așa că AUR nu poate să fie partidul plutonierilor, AUR este partidul generalilor, ați văzut cu toții.

Și trebuie să facem și în Călărași, și în toată România, ordine. Trebuie să ducem iarăși România acolo unde îi este locul. Cu cei care ne-au condus timp de 33 de ani nu se mai poate. Cu baronii locali are au îngenuncheat fiecare județ, îl aveați și voi pe aici pe Iulian Dumitrescu, l-au luat într-un final, după ce a jefuit cât a putut. Înțeleg că nici domnul Iliuță nu se simte prea bine și a început să tușească pe aici. E timpul ca toți acești baroni locali să plece. Dacă vor ei să protesteze, noi ii lăsăm, le punem la dispoziție locații, străzi, cât vor ei să protesteze împotriva AUR, împotriva extremismului din capul lor. Să protesteze împotriva extremismului real, dacă vor, împotriva extremismului lor, împotriva corupției, împotriva furtului și să nu se mai gândească la decenii de stabilitate. Ăsta este planul. Să vină cu un plan, cu o rocadă, cu o rotație, cu o comasare, cu anticipate, cu orice, numai să mai rămână tot ei 10 ani la putere. Nu se poate.

Nu se poate, au jucat prea mult sceneta asta stânga – dreapta, acum conduce stânga, acum conduce dreapta. Ei sunt, de fapt, aceiași, aceiași care l-au împușcat pe Ceaușescu, au pus mâna pe putere, au închinat suveranitatea țării către puterile străine și administrează foarte prost satele, orașele și țara noastră. Este timpul să ne ridicăm în picioare, este timpul să punem pumnul împotriva furtunii, pentru că în acești ani dacă ei își închipuie că am uitat prin ce am trecut, ce a făcut hoțul Virgil la energie, cum ne-au închis cu forța în case. Domnul Ludovic Orban, care acum împreună cu oamenii domnului Băsescu și cu USR cred că mai trec pragul, cred că o să îi mai voteze cineva. Nu îi mai votează nimeni.

Ei ne-au închis în case, ei ne-au pus botnițe, ei ne-au furat banii prin facturi exagerate, ei au adus agricultorii români la sapă de lemn, ei au inundat piața din România cu cereale din Ucraina și au pus orice alt popor înaintea poporului român. Ucrainenii, veniți, vă ajutăm, este război. Dar nu așa. Lași copiii români în sărăcie, le dai 200 – 300 de lei și altora le dai 1000 de euro.

Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și un deceniu de stabilitate, un deceniu de stabilitate pentru ei în care România ce să facă? Încă 10 ani să fie îngenuncheată și reprezentanții noștri de la Bruxelles să voteze legi împotriva României, să voteze legi ca și în țara noastră să umble bărbați care se consideră femei cu pene în cap spunând că vor să înfieze copiii noștri.

Până aici! De aceea există AUR. Pentru că agricultorii români trebuie să primească o răsplată după munca lor, pentru că de energia produsă în România și de Dunăre și de spațiul Schengen în care vă mint că am fost admiși, dar de fapt suntem cetățeni de mâna a două, și de toate lucrurile normale trebuie să beneficieze românii, nu conducătorii pe care i-a avut această țară timp de 33 de ani.

Îmi pun nădejdea în fiecare dintre voi. Să nu credeți știrile care vor veni în cascadă asupra noastră. Puneți programele pe care partidele le propun. Puneți listele pe care partidele le propun. Cred că aveți aici în mape programul cu are AUR vrea să meargă în Parlamentul European. Întrebați și la celelalte partide: care este programul vostru, ce vreți voi să faceți și de ce nu ați făcut în acești ani cât ați fost acolo?

Ce v-a spus domnul Cristian Terheș, care a fost singura voce a românilor în Parlamentul European, cum și noi în Parlamentul României ne simțim foarte singuri: ei, socialiștii și popularii și progresiștii, înseamnă de fapt Comisia Europeană actuală care sfidează românii, sfidează italienii, sfidează francezii, sfidează agricultorii, sfidează camionagii, sfidează suveranitatea națională a statelor membre și vor toată puterea către ei. De ce? Să nu mai conducem mașini pe bază de benzină și motorină, să nu mai mâncăm vaci pentru că poluează, să luăm cu cartela alimente, să fim restricționați la 400 – 500 de kilometri de mers cu mașina în fiecare zi. Nu asta este Europa pe care eu mi-o imaginam sau pentru care părinții și bunicii noștri au îndurat atâta. Nu este Europa pe care ne-o dorim și care ne consideră cetățeni de mâna a doua și care crede că, prin acceptarea unor slugi și unor păpuși precum Nicu și Marcel, o să țină poporul român în continuare sub tăcere și în sărăcie. Nu mai merge!

O generație nouă s-a ridicat în picioare! Vă mulțumesc că faceți parte din cea mai mare mișcare de redeșteptare națională a acestor ani. AUR pentru România! Dumnezeu să binecuvânteze această țară!”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button